Gävledraget presenterar:

Gävledragets Annons

Nästan Ensam, av och med Anna Pettersson och tre musiker.

Anna Pettersson - vem är du och varifrån kommer du? När jag köpte min biljett hade jag ingen aning om vem du var. Var helt oförberedd på din förmåga att inta scenen genom att  storma in som en virvelvind. Hur du totalt bjöd på dig själv, din rösts omfång och bredd - från den kraftigaste styrka till den sprödaste tonart, som en näktergal. Du fick mig att omväxlande storskratta, omväxlande bli tårögd. Jag vet inte hur många i publiken som uppfattade din "spegling "av hur tragiska vi människor kan vara ibland. Du måste skanna in din omgivning ofta för att kunna uppfatta så många nyanser. Det var ett oerhört tragiskt djup i dina repliker mitt i dina skämt, du hade mycket att berätta. Du berättade om grannkvinnan som innerst inne inte visste hur hon skulle kunna få kontakt med sin man, hur hon skulle kunna visa honom sin kärlek. I stället blev allt så fel, hon fumlade efter de rätta orden och i sin osäkerhet och ovana lät hon i stället som en ragata vilket skrämde honom allt längre bort. Jag tror inte alls att den situationen är särskilt ovanlig.

Jag skulle kunna återge många roliga poänger, hur du utövade sit-ups samtidigt som du åt chips, det gäller att  vara rationell och inte slösa bort någon tid, jaa du var också verkligen rolig. Det ligger mycket arbete bakom denna föreställning.

Jag försökte göra research för att se varifrån du kom men lyckades inte få fram detta. Tyvärr är du säkerligen inte någon Gävleflicka även om din sånglärarinna visade sig ingå i kvällens publik, vilket jag tyckte var mycket roligt. Nu skall jag verkligen hålla ögonen på dig och följa din framtid för jag tycker du är oerhört skicklig vilket jag också talade om för dig. Tro mig, de orden kom direkt från hjärtat. Jag är så glad över att jag var på plats och fick uppleva din föreställning. Nu vet jag i alla fall vem du är./Lotta

Tidigare recensioner:

Recension 1     Recension 2     Recension 3   Recension 4     Recension 5     Recension 6     Recension 7  m fl i många, långa rader.

Gå till Gävledragets Startsida  

Senast uppdaterad:  2006-12-01