Unga gävledraget efterlyser fler medlemmar!

Hej alla modell "något fräschare”!

NU har Robert Montgomery anmält sitt intresse av att tillsammans med någon/några av er andra ute i cyberspace hålla i Gävledragets Ungdomsfilial. Han skriver bl a följande:

”Samtidigt som jag vill "hugga" tag i något på fritiden så skulle det ju passa utmärkt att bli aktiv i föreningen och tillsammans med någon/några andra starta en "ungdomsgrupp". Kan således mycket väl tänka mig att bli aktiv och tillsammans med någon likasinnad hålla i taktpinnen för "ungdomsgruppen". Det känns som en liten utmaning samtidigt som det säkert ger skjuts åt möjligheten att träffa nya vänner/bekanta. Meddela jättegärna andra att jag finns och är intresserad av att ro detta i hamn. Det här ser jag verkligen fram emot.” 

Med anledning av att det successivt kommer in nya intresserade skrev 080804 Robert följande:  (varför hakar inte du på också....?)

Hej Lisse-Lotte!

Vi har träffats en gång i början av Juli, med semestrar o annat beslöt vi oss för att ta upp kontakten i mitten av Augusti igen. Jättekul med en ”ny i gänget.”

Mvh

Robban

Jag som webbmaster kan i mitt statistikprogram se hur många som läser just det jag tidigare har skrivit om Unga Gävledragare och därför vet jag att det finns ett mycket stort intresse här i Gävle även om ingen har vågat ta första steget som är jobbigast. Å andra sidan är det mycket bra att få vara med från början. Det känns faktiskt tryggare om man har en roll att ”gömma” sig bakom och då blir man litet tuffare. Samtidigt är det mycket lättare att lära känna varandra innan man har hunnit bli för många. Anmäl ert intresse till mig så vidarebefordrar jag era adresser till Robert - alias Robban. Ni har ALLA möjligheter att göra någonting roligt av detta. Tänk på att vågar man inget så vinner man inget.

Jag kommer själv att bidra med goda råd men i övrigt får ni sköta detta helt på egen hand. Jag kommer att lägga in en egen flik åt er på vår webb och de texter ni vill ha med lägger jag in åt er. Börja nu fundera – hur skulle ni själva villa forma just er Ungdomsförening? Maxgräns är 40 år, minigräns har vi ingen men kom ihåg att det är en seriöst förening och vi vill inte ha några missbrukare. Vi vill bara att ni skall ha ROLIGT och hitta varandra.

Anmäl ert intresse till lisse-lotte@danielson.be      Jag vidarebefordrar era mail till Robban!

Hälsningar,

Lisse-Lotte 

Gå till Gävledragets Startsida   Senast uppdaterad:  2012-07-05

Tillbaka