Webmasters fundering:

Hej på er! Jag som är webbmaster har ett statistikprogram på vår server i Danmark där jag kan följa händelseförloppet över de mest frekventerade webbsidorna och hur det varierar mellan månaderna. På vår vänstra ljusgula ramsida där det står Bli medlem var det tidigare ganska sporadiska besök. Nu har vi funnits i över två år och jag ser att den tillhör nu en av våra mest besökta sidor.  Många har fortfarande inte kommit längre än till funderingar, troligen av både blygsel och rädsla. Här förstår jag er fullkomligt. För 9 år sedan ville jag själv skaffa fler nya vänner och hittade en förening som precis hade kommit till Gävle. Jag var oerhört nervös och tänkte ”jag skall stå på avstånd och kolla om någon går dit och studera hur det fungerar”. Idag ler jag åt minnet för det var nog ett av de ofarligaste och klokaste besluten som jag har gjort, även om jag just då, som jag skrev, kände mig mycket osäker och ängslig. Idag kan jag självklart känna liknande osäkerhet i andra sammanhang men nu intalar jag mig ”det är bara att blunda och dyka rätt i”!

 Tänk efter, vad är det värsta som kan hända? Ni kanske tror att folk stirrar på er och undrar vem ni är? Kom ihåg att vi alla har varit i samma situation och förstår - därför försöker vi hjälpas åt att ta hand om er. Missar vi någon gång och ni känner er övergiven, tala om detta och ge oss fler chanser. Jag får många telefonsamtal där man ofta säger att ”min väninna eller min kompis funderar också på att komma”. Dessa vänder jag mig nu till speciellt. Välkomna!

Någon ringde mig här i veckan och önskade sällskap på en semesterresa till Thailand. Varför inte bara ställa sig upp och fråga om någon av oss är intresserad av att följa med? Två personer bildar en grupp och plötsligt kanske fler har lust att göra detsamma?

Inse vilka stora möjligheter vi har. Tycker ni att det saknas någonting i programmet, sätt in ett papper i vår pärm och fråga om fler har lust att hjälpa till med just din efterfrågade aktivitet och så håller ni den. Svårare än så är det inte. Följ med på våra söndagspromenader längs Hälsans stig med uppsamling kl 11:00 vid Konserthuset, då är det mycket lättare att få kontakt och känna sig för då vi inte är så många. Det här är inte alls märkvärdigt på något sätt, bara ring eller maila oss, info om detta finns på startsidan.

 Vi är en vänskapsklubb och inte alls enbart någon singelklubb men trots detta, eller kanske just på grund av detta, har det bildats många par. Eftersom de har sina gemensamma vänner här så är det helt naturligt att de sedan fortsätter. Väldigt många tycker om att åka och dansa tillsammans vilket gör att man delar på bensinkostnaderna. Just nu tycks dessa danstripper ligga litet lågt, kom med och hjälp till att starta upp dem igen om ni själva önskar detta. För närvarande är faktiskt våra kultursidor mest besökta men detta varierar som sagt mellan olika månader, på våren kollar man alltid vilka utedanser som gäller.

Vår nästa caféträff är 3/3 kl 18:00 på cafe Lättings. Ta och studera våra tidigare program så får ni ett hum om vad vi  brukar sysslar med/Lotta

Gå till Gävledragets Startsida  

Senast uppdaterad:  2008-02-22