Tillbaka

Gävledraget rekommenderar Friskis & Svettis!  

Friskis & Svettis Julgympa med herr och fru Söder på Fjärran Höjder i Gävle.

Julafton 2008 kl. 10:00.

(Till min stora glädje har en av funktionärerna - värden Lisbeth Strömberg - påpassligt tagit denna KLICKBARA bild där även den tuffa tomten är med. Kolla även på imman på fönstren!)

Min familj - bestående av 3 personer - anländer i senaste laget. Det ser ut som ett lämmeltåg på vägens svaga uppförslutning mot entrén. Det ena ansiktet gladare än det andra och flera huvuden iklädda tomteluvor travar med raska, bestämda steg mot målet. Plötsligt kommer även en knarrig jultomte in i gympasalen iförd lång, varm tomterock, stort skägg samt rejäl tomteluva. Jag är helt fascinerad, kläderna sitter nämligen orubbade på genom hela passet trots att han minsann tar i för fullt. Jag kollar honom i smyg. Inte heller lyckas jag lista ut vem det är men på mig imponerar han mycket som ”står ut” och orkar fortsätta till slutet iklädd det varma skalet. Vi hör högljudda glada tillrop från motionärerna, och någon spelar pajas. Detta är det bästa betyget när det gäller att mäta glädjen och stämningen över lag. Vi har så kul och jympar omväxlande till sång om julstress och musik med bjällerklang, smäktande toner och hetsigt tempo. Alla ser så GLADA ut. Tänk att det finns så många trevliga Gävlebor. Vårt äkta par Ulla och Stefan munhuggs som vanligt i gemytlig ton vilket ytterligare höjer stämning och leenden. När passet är färdigt är alla fönster fulla av dimma då vi alla alstrar mycket fuktig energi. Till råga på allt är passet gratis och öppet för alla och lotter delas ut vid ankomsten. När passet är över delas priser ut efter lottdragning och när vi går bjuds vi även på härlig nougatchoklad. I efterhand fick jag veta att vi var ca 160 deltagare totalt.

Det är nu juljympa i Gävle för 5:e året i rad  och en perfekt inledning på en julafton (måste skamset erkänna att jag missat de 4 första ) men bättre sent än aldrig.. /Lisse-Lotte Danielson.

  Schema Jympa & Övrig gruppträning 31 augusti - 20 december 2009.

Aktuellt SCHEMA

  Fjärran Höjder-lokalen.

Ingen ledare skulle klara sig utan...    (klicka för att ta reda på vad)

 

"Musik, rörelse, träffa folk - det kan inte bli bättre!"

Monk möter – 2 februari  2009.Friskis & Svettis i Gävle fyller 25 år i år. Det tänker man fira med en stor medlemsfest i höst. Lasse Molin är ordförande i föreningen som nu har över 7 250 medlemmar och fullt tryck på verksamheten.

 

Finns det några fler skribenter från "gympa-golvet" som kan skriva om någon ledare som ni gillar extra mycket?  Visst vore det väl roligt om vi kunde ge våra ledare och funktionärer litet extra draghjälp för att visa att Gävle håller sig långt framme när det gäller aktiva motionärer? Inte heller kostar det flera miljoner att försöka platsa som årets gympa-stad  :)

Skriv ner någonting och skicka detta i ett mail till

lisse-lotte@danielson.be

Då lägger jag in era inlägg på dessa sidor. Vill ni inte underteckna med hela namnet så räcker det med förnamnet.

Snälla - skriv något om följande pass:

Medel- och Intensivpass, Puls/bas- och medel, Station/bas och medel, Spincykling, Aerobics, Step, Jympa med redskap, Ki-Balans-, -Yoga och -Box, Vattenjympa, Skivstång, Bräda, Ung/dans, Senior, Danspasset, Core, Familjelek, Bas/tjejer och från fler pass om jag har glömt något.

Kolla på Friskis & Svettis egna GÄVLE-inslag. (PDF-filer)   

Prova även på följande fantastiska pass (i den mån de fortfarande finns kvar kommande säsong förstås).

Friskis & Svettis Baspass                      Ulla Söder  

Friskis & Svettis Enkeljympa.                Anne Linden och Karin Lindqvis

Friskis & Svettis Morgongympa            Ulrika  Nilsson och Ulla Söder 

Friskis & Svettis Nyårsjympa                Lasse och hans "vänner"

Friskis & Svettis Puls/baspass               Anki Hope  

Friskis & Svettis Ryggjympa                 Pia Edhom         

Friskis & Svettis Startpass.                   Pialena                  

Friskis & Svettis Öppna dörrar             Karin Lindqvist och Katarina 

-------------

Åldern är inte alls något hinder.             Möt ANN-MARIE ÖHLIN aktiv senior-motionär!

Tillbaka           

Gå till Gävledragets Startsida   Senast uppdaterad:  2012-04-22